10:11
Όταν η φύση συνάντησε την εκπαίδευση...

Οταν η φυση συναντησε την εκπαιδευση...

Η Casa Wavi βρίσκεται στην πολιτεία της Οαχάκα στο Νότιο Μεξικό...

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 07/10/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Η βιοτεχνία Tadao Ando παρουσιάζει την Casa Wavi στην Πανεπιστημιούπολη του νότιου Μεξικό. Το Casa Wabi, στην πολιτεία της Οαχάκα είναι ένα κέντρο διεπιστημονικών τεχνών που «έχει ως στόχο να προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των καλλιτεχνών των διαφόρων κλάδων και των τοπικών κοινοτήτων».

Βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Ολόκληρο το συγκρότημα συμπληρώνεται από το διάσημο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando, ​​των οποίων ο σχεδιασμός επιδιώκει να τονίσουν το φυσικό τοπίο της περιοχής. Το σύστημα συνδυάζει στυλ με την υπογραφή του Ando με στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Μεξικού. Αχυρένιες σκεπές επάνω σε καλύβες, με ξύλινες πόρτες και έπιπλα populating.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται έξι υπνοδωμάτια, δύο αίθουσες μελέτης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα προβολής, μια έκθεση γκαλερί, ένα γλυπτό στον κήπο και πολλοί χώροι αναψυχής. Το casa Wabi χρησιμεύει και ως τόπος συνάντησης για τους καλλιτέχνες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων κατοικίας. Αυτές οι διαμονές μπορεί να κυμαίνονται από 15 ημέρες μέχρι και 3 μήνες, με την κατάθεση και τα έξοδα διαβίωσης που καλύπτονται από το Ίδρυμα.

πηγή φωτογραφιών: designboom.com

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα