15:00
Μια Ιταλίδα καλλονή στο Μονακό

Μια Ιταλιδα καλλονη στο Μονακο

Η συνεργασία δύο εταιρειών οδήγησε στον σχεδιασμό του «ottantacinque»...

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 25/09/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Στην έκθεση ναυπηγικής βιομηχανίας στο Μονακό παρουσιάστηκε από την συνεργασία των εταιριών Fincantieri και Pininfarina το «ottantacinque». Το πολυτελέστατο γιοτ των 85 μέτρων απ όπου προέρχεται και το όνομά του είναι βασισμένο στην επόμενη γενιά της υπερπολυτελούς βαρκάδας στους ωκεανούς.

«Δουλέψαμε σκληρά για να εδραιωθούμε στην αγορά. Χάρη στην ποιότητα των σκαφών που κατασκευάσαμε μέχρι σήμερα μας έκαναν αξιόπιστους και θεωρούμαστε μία από τις καλύτερες εταιρείες προϊόντων ναυπηγικής και υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης στον κόσμο, εξηγεί ο επικεφαλής της Fincantieri, Giovanni Romano.  

Στα 85 μέτρα μήκος του σκάφους υπάρχουν πέντε καταστρώματα, και παράλληλα ειδικές τεχνολογικές λύσεις, αποκλειστικές για την εσωτερική διαρρύθμιση. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία είναι οι δίδυμες πισίνες στο κύριο κατάστρωμα, με την μία να κλείνει και να γίνεται χώρος χαλάρωσης κάτω από τον καυτό ήλιο. Η πισίνα είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε το βάθος της να μεταβάλλεται ανάλογα με το επιθυμητό. Το «ottantacinque» είναι ένα φιλόδοξο έργο, που έχει ως στόχο να φέρει την προσοχή στο ιταλικό design, την τεχνολογική πρόοδο, τις σύγχρονες γραμμές,  την άνεση και την πολυτέλεια.

πηγή φωτπγραφιών: pininfarina.itΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα