13:02
Οι… επαύλεις των αιθέρων

Οι… επαυλεις των αιθερων

Μερικοί άνθρωποι ταξιδεύουν σε… παλάτια.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 24/08/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Ουσταμανωλάκης

Όσοι είναι αρκετά πλούσιοι, δεν γίνεται να ταξιδεύουν με το αεροπλάνο της γραμμής. Οπότε αναγκάζονται να αποκτήσουν ιδιωτικά τζετ, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες μετακινήσεις τους.

Η Daily Mail, κατέγραψε τα εντυπωσιακότερα ιδιωτικά τζετ της Παγκόσμια σόου μπιζ και όχι μόνο, ειδικά τώρα που σε περίοδο οικονομικής κρίσης, η ζήτηση για αγορά αεροπλάνων αυξάνεται παγκοσμίως.

Γνωστός για τον στόλο των ιδιωτικών τζετ του, είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Alwaleed bin Talal al-Saud. Στην κατοχή του έχει ένα Boeing 747, ένα Airbus 321, και ένα ακόμα Airbus που κανονικά χωράει 800 επιβάτες αλλά έχει ολοκληρωτικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πρίγκιπα.

Το Α380 έχει μαρμάρινο μπάνιο, γκαράζ για τη Rolls-Royce του, μέχρι και χώρο όπου μπορεί κανείς να προσευχηθεί, με ηλεκτρονικά χαλάκια που από μόνα τους μετακινούνται για να δείχνουν πάντα προς τη Μέκκα.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μπορεί να φιλοξενήσει στο ιδιωτικό του τζετ 350 επιβάτες, στο Boeing 767-300, που διαθέτει. Το αεροσκάφος έχει βέβαια τραπεζαρία για 30 άτομα, μάστερ υπνοδωμάτια, πολυτελή μπάνια και ευρύχωρα σαλόνια.

Σύμφωνα με τις εταιρείες που ασχολούνται με τη μετατροπή αεροσκαφών κατά παραγγελία και τον εξοπλισμό ιδιωτικών τζετ, οι δυνατότητες και οι επιλογές δεν έχουν τέλος.
Πηγή φώτογραφιών: dailymail.com, mirror.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα