20:30
Ας φάμε στην... μέση του Ωκεανού

Ας φαμε στην... μεση του Ωκεανου

Ίσως ένας ονειρικός προορισμός στο Ζάνζιμπαρ, αλλά το εστιατόριο πάντα κλέβει την παράσταση.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 22/08/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Μπορεί ως πρώτη εικόνα να μην σας φαίνεται εντυπωσιακό, αυτό το οίκισμα στη μέση της θάλασσας. Μπορεί να μην φαίνεται όμορφο, αλλά πιστέψτε μας και μόνο που μιλάμε για ένα εστιατόριο, από πέτρα αρχίζουμε να αναθεωρούμε. To «Rock Restaurant», όπως ονομάζεται, βρίσκεται Αφρικάνικο νησί Ζάνζιμπαρ.  Είναι φτιαγμένο, στην κορυφή ενός βράχου, στην μέση του Ινδικού Ωκεανού.  Πριν φτιαχτεί το εστιατόριο, ήταν απλώς ένας βράχος, όπου οι ψαράδες είχαν ως σημείο αναφοράς.

Την ώρα, που απολαμβάνεις το φαγητό σου, εννοείται θαλασσινά, μπορείς να αντικρίσεις την ακτή, αλλά και τα πεντακάθαρα νερά, που καθρεφτίζουν το κάθε τι. Τα έπιπλα είναι φυσικά ξύλινα, ενώ υπάρχουν μόνο 12  τραπέζια, τα οποία είναι στολισμένα με ολόφρεσκα, χρωματιστά λουλούδια.

Η κουζίνα που σερβίρεται, όπως προείπαμε, συγκεντρώνεται στα θαλασσινά της γύρω περιοχής και τα πιάτα που δημιουργούνται είναι απλώς υπέροχα.

Όταν βρίσκεσαι κοντά στη θάλασσα, την ακούς κιόλας. Σε αυτό το εστιατόριο, πέρα από τις συζητήσεις στα γύρω τραπέζια, ο μοναδικός ήχος που θα  ακούσεις, είναι η μελωδία των κυμάτων, που χτυπάνε πάνω στον βράχο.

Σίγουρα μιλάμε για έναν ονειρικό προορισμό!

Πηγή: elledecor.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα