19:00
Το χρώμα της ζωής σου (Μέρος Β)

Το χρωμα της ζωης σου (Μερος Β)

Ας συνεχίσουμε να γνωρίζουμε την προσωπικότητά μας, μέσω των χρωμάτων του δωματίου μας.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 06/08/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Είδαμε κάποια χρώματα στο Μέρος Α, αλλά τα γούστα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, οπότε μιας και μιλάμε για υπνοδωμάτιο, ας ρίξουμε μια ματιά και σε άλλα χρώματα. Λίγο πιο ψαγμένα, όπως και η ερμηνεία τους.

1.  ΓΚΡΙ

Η μονοχρωμία που επικρατεί στην κρεβατοκάμαρά σας είναι εμπνευσμένη από διάφορες φωτογραφίες δωματίων στο ίντερνετ. Όχι γιατί δεν είστε τολμηρός, απλώς πρώτα θέλετε να έχετε το «χειροπιαστό» αποτέλεσμα. Να δείτε αν ταιριάζει και μετά να το χρησιμοποιήσετε.

2.  ΓΑΛΑΖΙΟ

Όταν ήρθε η ώρα να διαλέξετε το χρώμα με το οποίο θα βάψετε το υπνοδωμάτιό σας, η επιλογή σας πήρε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Απλώς καταλήξατε στο χρώμα, που πάντα λατρεύατε: το γαλάζιο. Είστε αναζωογονητικά ειλικρινής σε σχέση με αυτά που σας αρέσουν και δεν παίρνετε στα σοβαρά τον εαυτό σας (ή τις διακοσμητικές επιλογές σας).

3. ΚΑΦΕ

 Αυτό που λέμε βιβλιοφάγος. Σας αρέσουν τόσο πολύ τα σκληρόδετα βιβλία, που δεν μπορείτε να φανταστείτε τη  ζωή σας με τις ψηφιακές εκδόσεις. Έτσι και το δωμάτιο σας, έχει την αίσθηση μιας βιβλιοθήκης και της μελέτης των ονείρων σας.

4. ΠΡΑΣΙΝΟ

Δεν ξεχνάς ποτέ να γράψεις ένα ευχαριστήριο σημείωμα, έχετε μια εκπληκτική συλλογή από φουλάρια και ξέρετε ακριβώς τι κρασί να παραγγείλετε με το δείπνο. Μεγαλώνοντας είστε ο πιο έμπιστος φίλος και όλοι οι φίλοι σας, σας συμβουλεύονται. Αλλά δεν είστε βαρετός. Το υπνοδωμάτιό σας δείχνει μια σοφιστικέ χρήση του χρώματος.

5. ΡΟΖ

Αν αυτό ήταν κοινωνικά αποδεκτό, ευχαρίστως θα χρησιμοποιούσατε το υπνοδωμάτιό σας για διασκέδαση. Είστε ένα δημιουργικό πλάσμα, που ζει για τα καλά βράδια, τα γεύματα και φυσικά τα brunches. Το γοητευτικό χρώμα ζαχαρωτού, που έχετε εφαρμόσει στον τοίχο σας, σας υπενθυμίζει τα εφηβικά σας χρόνια.

Πηγή: housebeautiful.com

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα