18:30
Το χρώμα της ζωής σου (Μέρος Α)

Το χρωμα της ζωης σου (Μερος Α)

Μάθε τι μαρτυράει το χρώμα του υπνοδωματίου σου για την προσωπικότητά σου...

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 02/08/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Πολλές φορές λένε πως τα χρώματα που διαλέγουμε, για το δωμάτιο μας κυρίως, αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας. Ίσως και να έχουν δίκιο, καθώς μέχρι και στα ρούχα διαλέγουμε τα χρώματα, ανάλογα με τη διάθεσή μας.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τι «μαρτυράει» για εμάς το χρώμα, που έχουμε βάψει τον ιδιωτικό μας χώρο, δηλαδή την κρεβατοκάμαρα μας.

1.  ΚΙΤΡΙΝΟ

Η ανατολή του ηλίου η αγαπημένη σας ώρα της ημέρας. Γενικά σας αρέσουν τα πρωινά. Αφού σκέφτεστε, πως 10:00 πμ, είναι μεσημέρι πια. Θέλετε καθημερινά να χαίρεστε τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.

2.  ΛΕΥΚΟ

Αν ένα τζίνι σας έδινε τρεις ευχές, σίγουρα μια από αυτές θα ήταν «Ένα ξεκούραστο βράδυ». Η κρεβατοκάμαρά σας είναι μια απόδραση, μετά από μια πολύ κουραστική μέρα. Δεν θεωρείς τους τοίχους σου «γυμνούς». Αντιθέτω, το λευκό δημιουργεί ένα κενό, το οποίο βοηθάει το μυαλό να «καθαρίσει». Η παραμικρή λεπτομέρεια χρώματος ίσως, δώσει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά όχι και τόσο πολύ.

3. ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ

Έχεις άποψη για όλα και δεν ντρέπεσαι να την μάθουν και οι άλλοι. Έχεις τη γεύση ενός δυνατού καφέ 9ποτέ με ζάχαρη ή κρέμα) και κρίνεις τους άλλους από τη συλλογή βιβλίων τους. Αν και αυτό ίσως μοιάζει με έντονη αξιολόγηση, έχεις την επίγνωσή του.

4. ΜΠΕΖ

Υπενθυμίζεις συνεχώς στους άλλους, πως δεν είσαι υπερόπτης. Απλώς ξέρεις ακριβώς τι σου αρέσει. Σου πήρε χρόνια να βρεις την κατάλληλη απόχρωση του μπεζ, που σου θυμίζει τον λάτε που έπινες κάποτε στο ιδανικότερο πρωινό, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου που πέρασες στο Παρίσι.

Πηγή: housebeautiful.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα