18:30
Δώσε στιλ στη ματαιοδοξία σου!

Δωσε στιλ στη ματαιοδοξια σου!

Καθρέφτη, καθρεφτάκη υπάρχει έπιπλο καλύτερο από αυτό;

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 31/07/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Μια γυναίκα θέλει πάντα να είναι όμορφη, γι αυτό και ο καθρέφτης υπάρχει παντού γύρω της. Και κυρίως στο δωμάτιό της μαζί με ένα έπιπλο, στο οποίο πάντα βάζει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή τα πάντα.

Αλλά πώς αυτό το έπιπλο μπορεί να αποκτήσει στιλ; Έχουμε να  σου προτείνουμε 5 ιδέες, γα να διαλέξεις το καταλληλότερο για την δική σου «ματαιοδοξία».

1.  Κάντε αισθητή την παρουσία του ξύλου στο δωμάτιο. Καθρέφτης με ξύλινη κορνίζα και έπιπλο, στο οποίο η υφή του ξύλου είναι φανερή. Στο σκαμπό, που και αυτό θα θυμίζει παλιά ξύλινη καρέκλα, βάλτε ένα πολύ άνετο μαξιλάρι.

2. Δώστε έμπνευση στην καθημερινή σας ρουτίνα, τοποθετώντας ένα ράφι πάνω από τον καθρέφτη, όπου θα βάλετε διάφορες φωτογραφίες σας. Προσέξτε όμως το τραπεζάκι από κάτω να είναι απλό για να μην «φορτωθεί» ο χώρος.

3. Λουλούδια, Θα σας δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και χρώμα στο δωμάτιό σας. Οπότε φροντίστε κάθε μέρα να έχεε ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι, δίπλα από τα καλλυντικά και τα αρώματά σας.

4. Κάντε gallery έργων τέχνης το χώρο καλλωπισμού σας. Τοποθετήστε δεξιά και αριστερά από τον καθρέφτη σας διάφορους πίνακες ή και κορνίζες που σας αρέσουν.

5. Χρησιμοποιήστε το για πολλά πράγματα. Ένας τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι να τοποθετήσετε τον καθρέφτη και το τραπεζάκι δίπλα από το κρεβάτι σας. Έτσι θα γίνει και ένα πολύ βολικό κομοδίνο, που θα χωράει πολλά πράγματα και δεν θα διαφέρει από το κλασσικό έπιπλο.

Πηγή Φωτογραφιών: elledecor.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα