17:30
Γατόσκυλα vs Εσύ ... σημειώσατε Χ (Μέρος Α)

Γατοσκυλα vs Εσυ ... σημειωσατε Χ (Μερος Α)

Ποτέ η συμβίωση με το κατοικίδιό σας δεν ήταν ευκολότερη...

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 28/07/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Τα κατοικίδια είναι τα πιο αξιολάτρευτα τετράποδα πλάσματα, αλλά ταυτόχρονα και ο μεγαλύτερος μπελάς. Είναι τόσο ακατάστατα, που μπορεί όλη μέρα να τρέχεις να μαζεύεις ότι αφήνει στο διάβα του.

Ε λοιπόν εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τρόπους, ώστε η ζωή σαν να γίνει πιο εύκολη. Όχι πια ακαθαρσίες και διάφορες οσμές μέσα στο σπίτι.

1.  Τα περισσότερα ζωάκια, πιστεύουν πως ο καναπές τους ανήκει. Το θέμα όμως είναι πως μετά τα αγαπημένα σας έπιπλα  μυρίζουν σαν το κοντινό πάρκο της γειτονιάς μας. Ε λοιπόν να η λύση. Ψεκάστε με μαγειρική σόδα τους καναπέδες. Αφήστε το 15 λεπτά να δράσει και μετά καθαρίστε το..

2. Ουπς! Κατούρησε στο χαλάκι; Μην πανικοβάλλεσαι. Βάλε σε μια κούπα νερό και λίγο απορρυπαντικό για τα πιάτα. Πάρτε ένα καθαρό πανί και τρίψτε το σημείο με το σαπουνόνερο που φτιάξατε νωρίτερα.  Ύστερα ξεπλύνετε το σαπούνι με λίγο λευκό ξίδι αραιωμένο με  νερό. Για τους λεκέδες στα πλακάκια τρίψτε το σημείο με μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό.

3.  Τα πλαστικά γάντια που έχουμε στην κουζίνα είναι θαυματουργά. Όταν είναι βρεγμένα. Μπορούν στην στιγμή να μαζέψουν κάθε υποψία τρίχας από το πάτωμα, τους καναπέδες κτλ.

4. Το να πλένεις καθημερινά τον σκύλο σου είναι πολύ δύσκολο. Γι αυτό μπορείς να τον πλένεις με μηλόξυδο αραιωμένο με νερό (απέφυγε τα μάτια του). Μετά ψέκασε τον με μαγειρική σόδα, ώστε να απορροφηθούν οι παρατεταμένες οσμές και βουρτσίστε τον καλά.

Πηγή: housebeautiful.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα