14:30
Ιδέες διακόσμησης για την πισίνα

Ιδεες διακοσμησης για την πισινα

Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι διακοσμημένοι οι χώροι που βλέπουν στην πισίνα..

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 18/07/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Τα σπίτια με τις πισίνες πάντα εντυπωσιάζουν. Το θέμα είναι πως συνήθως δεν είναι διακοσμημένα σωστά αυτά τα σπίτια. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 6 ιδανικά διακοσμημένα σπίτια  για πισίνες.

 

Ένα σπίτι χτισμένο το 1970, διακοσμημένο σε λευκούς  τόνους με λαδί λεπτομέρειες. Το στοιχείο της φύσης έντονο, με λιγοστά έπιπλα που παρόλα αυτά «γεμίζουν» τον χώρο.

Κι όμως αυτή η γωνία βρίσκεται μπροστά από μια μεγαλειώδης πισίνα. Δε θα μπορούσε και αλλιώς άλλωστε καθώς βρίσκεται στο Μαρόκο. Για αυτό και όλη αυτή η διακόσμηση, που θυμίζει παλάτι, κάποιου Σουλτάνου. Οι αποχρώσεις του κόκκινου κυριαρχούν, ενώ τα έπιπλα και τα μαξιλάρια είναι ντυμένα από μετάξι. Αλλά από ολόκληρο τον χώρο, το παράθυρο είναι εκείνο που ξεχωρίζει.

Θυμίζει ναυτική βάση, με το μπλε και το λευκό να κυριαρχούν. Τα έπιπλα μοιάζουν ψάθινα, σε γήινες αποχρώσεις. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες έρχονται σε αντίθεση με όλο το ντεκόρ.

Όταν η πισίνα έχει θέα τον Αμαζόνιο, μόνο φτωχή δεν θεωρείται. Για αυτό και ο χώρος του σπιτιού που βλέπει στην πισίνα θα πρέπει να είναι απλός, λιτός και απέριττος. Το ξύλο στα έπιπλα  έχει την τιμητική του, ενώ και εδώ το μπλε με το λευκό δίνουν το παρόν.

Λευκό, μαύρο και ξύλο. Αρκετά έπιπλα, χωρίς όμως να δημιουργούν αυτή την κάποια βαβούρα. Τόσο ήρεμο και τόσο υπέροχο ταυτόχρονα. Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει σε ένα τέτοιο σπίτι;

Τραπεζαρία στην πισίνα. Φοίνικες και άλλα φυτά, μεγάλα φωτιστικά  για διακόσμηση, χωρίς να χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Λευκή τραπεζαρία και ασορτί καρέκλες.

Πηγή φωτογραφιών: elledecor.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα