10:24
Μοντέρνα σχέδια για καναπέδες!

Μοντερνα σχεδια για καναπεδες!

Ο σχεδιασμός του καναπέ παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη δημιουργία ενός μοντέρνου σχεδιασμού σαλονιού.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 13/11/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Ο σχεδιασμός του καναπέ παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη δημιουργία ενός μοντέρνου σχεδιασμού σαλονιού. Ένας σύγχρονος καναπές μπορεί να είναι το επίκεντρο του δωματίου σας και μπορείτε απλά να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση με πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε έναν σύγχρονο λαμπτήρα δαπέδου, ένα μεγάλο πίνακα στον τοίχο και ένα μεγάλο ανθοπωλείο.

Αν κάνουμε κάποιο λάθος με την επιλογή του καναπέ, θα καταστρέψουμε το ντεκόρ του ίδιου δωματίου. Στο παρακάτω, έχω επιλέξει μερικά εκπληκτικά σχέδια καναπέ για τους ανθρώπους που αγαπούν το μοντέρνο στυλ. Εάν βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με το στυλ καναπέ-κρεβάτι, πάρτε μια ματιά!

1. Μοντέρνος καναπές + λάμπα δαπέδου = υπέροχο εσωτερικό σχέδιο


Όταν θα επιλέξετε ένα μοντέρνο σχεδιασμό καναπέ θα κάνετε ένα BOOM στο σχεδιασμό σαλόνι σας και το επόμενο βήμα θα είναι να επιλέξετε ένα σύγχρονο λαμπτήρα δαπέδου. Οι εμπνευσμένες ιδέες στην πρώτη φωτογραφία της σχεδίασης σαλόνι με έμφαση στο κίτρινο χρώμα μπορεί να σας βοηθήσουν για έμπνευση, οπότε ρίξτε μια ματιά. 

2.  Καναπές σε χρώμα παλ ροζ στο σαλόνι


Αυτό το βρετανικό στυλ καναπέ κάνει την εκπληκτική εμφάνιση δωματίου που ονειρεύεστε. Το ανοιχτό ροζ στον καναπέ θα είναι το επίκεντρο του σαλόνι σας και πολλοί από τους καλεσμένους σας θα θαυμάσουν το εσωτερικό σας σχέδιο.

3. Μοντέρνο στυλ καναπέ που χρησιμοποιείται για καθίσματα και ύπνο

 
Η ζωή σε ένα μικρό σπίτι σας κάνει να αγοράσετε έναν καναπέ πολλαπλών χρήσεων που θα χρησιμοποιήσετε για καθίσματα και για ύπνο. Το παρακάτω σχέδιο μπορεί να εντυπωθεί  στο μυαλό σας, προσέξτε!

4. Μοντέρνος γκρίζος καναπές με συνδυασμό κίτρινες καρέκλες


Προσθέστε έναν μεγάλο καναπέ στο σαλόνι και προσθέστε δύο κίτρινες καρέκλες και μία κλασική μαύρη καρέκλα. Για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση και το μεγάλο πίνακα στον τοίχο και στον άλλο τοίχο προσθέστε ενσωματωμένο τζάκι. 

5. Λευκός καναπές κρεβάτι, χαλί ρίγες και ξαπλώστρες


Έχω παρατηρήσει ότι σήμερα στο εσωτερικό σχεδιασμό προστίθενται πιο συχνά οι λευκοί καναπέδες και ξαπλώστρες με καλό σχεδιασμό χαλιών. Αλλά, όπως μπορείτε να δείτε το τραπέζι του καφέ παραλείπεται για μια καθαρή θέα του στυλ.

6. Μοντέρνος γκρίζος καναπές 3, 2 θέσεων για το καθιστικό


Εάν δεν θέλετε να προσθέσετε άλλες καρέκλες στο σαλόνι, αυτός ο μεγάλος καναπές 3, 2 θέσεων είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Το γκρίζο χρώμα δίνει στο δωμάτιο την απαραίτητη ομορφιά και μια ανοιχτή ατμόσφαιρα.

7. Μοντέρνος σχεδιασμός καναπέ και δύο πολυθρόνες


Για όσους θέλουν να προσθέσουν έναν μικρό καναπέ στο εσωτερικό, έχουμε μια άλλη ιδέα. Κρατήστε το μικρό καναπέ στο σαλόνι, αλλά προσθέστε και δύο πολυθρόνες, τη μια σε λευκό χρώμα και την άλλη σε κίτρινο χρώμα. Και για τον καναπέ η καλύτερη επιλογή χρώματος είναι γκρι. 

Πηγή: decorinspiratior.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα