10:38
Τραπέζια του καφέ για όλα τα στυλ σπιτιού!

Τραπεζια του καφε για ολα τα στυλ σπιτιου!

Ελέγξτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τις καλύτερες ιδέες για τραπεζάκια σαλονιού.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 06/11/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Οι λάτρεις του καφέ σίγουρα θέλουν να έχουν ένα μοντέρνο τραπέζι του καφέ στο σπίτι, και σε αυτό το άρθρο θα δείτε ωραίες ιδέες για τραπέζια του καφέ. Πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στο τραπέζι στο σαλόνι τους χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό είναι το κέντρο του σπιτιού τους. Ο σχεδιασμός αυτού του τραπεζιού πρέπει να είναι πρωτότυπος, μοναδικός, μοντέρνος, κλασικός, κομψός, απίστευτος ... Μην χάσετε να δείτε παρακάτω...

Λατρεύω ανθρώπους που θέλουν κομψό εσωτερικό σπιτιών και πάντα ξέρουν τι θέλουν. Και αν είστε άτομο με στυλ, ελέγξτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τις καλύτερες ιδέες για τραπεζάκια. 
1. Ιδέες για γυάλινο τραπεζάκι για το καθιστικό


Το γυάλινο τραπέζι δίνει εντυπωσιακή ομορφιά στο σαλόνι. Αν θέλετε να φτιάξετε το σαλόνι σας όμορφο, επιλέξτε αυτό το εκπληκτικό τραπέζι και φέρτε το στο σπίτι! Εάν δεν έχετε μικρά παιδιά αυτό είναι το σαλόνι που χρειάζεται, ένα γυάλινο τραπέζι σαλονιού που θα θαυμάσετε.
2. Τραπέζι σαλονιού με φωτισμό LED και αποθήκευση


Μια άλλη δροσερή ιδέα είναι να προσθέσετε ένα τραπεζάκι με ένα χώρο αποθήκευσης όπου μπορείτε να οργανώσετε βιβλία ή άλλα πράγματα. Τα φώτα LED θα σας δώσουν απόλυτη ομορφιά στο σχεδιασμό του δωματίου και μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να σβήσετε τα φώτα και να απολαύσετε αυτά τα κρυμμένα φώτα ενώ πίνετε καφέ στο αγαπημένο νέο τραπέζι.
3. Ένα ξύλινο τραπεζάκι καφέ για να ομορφύνει το σαλόνι


Τα έπιπλα από ξύλο είναι κλασικά και ποτέ δεν ξεφεύγουν από το σχεδιασμό τάσεων. Κοιτάξτε αυτό το εκπληκτικό σχέδιο του τραπεζίου καφέ που καθένας από εμάς θα αγαπούσε να έχει στο σπίτι. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το τραπέζι όπου θέλετε, να το αντικαταστήσετε χωρίς προσπάθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα σκεφτώ να προσθέσω ένα τέτοιο τραπέζι στο σπίτι μου.
4. Ψηλό ξύλινο τραπέζι σαλονιού για κομψό σπίτι


Πολλές φορές συμβαίνει να χρειαζόμαστε δύο τραπέζια και όχι μόνο σε ένα στη θέση μπροστά από τον καναπέ στο σαλόνι. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένα τραπέζι όπως το παρακάνω μπορεί να είναι μια πραγματική απόφαση για το καθιστικό. Είναι καταπληκτικό!
5. Χρυσό τραπεζάκι σαλονιού


Προσθέστε το χρυσό χρώμα σε πολλές γωνίες του σπιτιού και προσθέστε το σωστά ως μέρος του σύγχρονου τραπεζίου καφέ. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε μια ιδέα σε αυτή τη φωτογραφία και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε όλες αυτές τις φωτογραφίες με φίλους και άτομα για να έχετε κομψά σπίτια.

Πηγή: decorinspiratior.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα