10:51
Ιδέες για  μικρά μπαλκόνια!

Ιδεες για μικρα μπαλκονια!

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και αντιγράψτε το στυλ που είναι απλά μαγευτικό!

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 29/10/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το μπαλκόνι σας, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι το σχέδιο μπαλκονιού που έχετε επιλέξει. Νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε ένα μικρό χώρο όπου μπορούμε να αναπνεύσουμε λίγο φρέσκο αέρα, να πιούμε τον καφέ μας χωρίς να βγούμε από το σπίτι μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κάνουμε ένα βήμα πιο μακριά από το σπίτι, να ανοίξουμε την πόρτα του υπέροχου μικρού μπαλκονιού μας και να λατρέψουμε αυτό το μέρος. Αλλά, για να λατρέψουμε αυτό το μέρος, πρώτα απ΄όλα, πρέπει να φροντίσουμε τα στοιχεία σχεδιασμού και να το κάνουμε αυτό με αγάπη και πάθος.


Δεν έχω την ιδέα ότι ένα μικρό μέρος μπορεί να κρατήσει ακόμα το μοντέρνο σχέδιο μέχρι να δω τις εικόνες παρακάτω. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο έχω επιλέξει να σας δώσω μερικές χρήσιμες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε αυτό το μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού. 
Δείτε τις παρακάτω εικόνες και αντιγράψτε το στυλ που είναι απλά μαγευτικό!


1.Δημιουργήστε ένα μικρό καθιστικό


Όταν σκεφτόμαστε το μπαλκόνι το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί είναι ένα μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Για το λόγο αυτό, πρέπει να σκεφτούμε μικρές καρέκλες, ένα μικρό πάγκο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για καθίσματα αλλά και χώρο για άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Σε αυτή τη φωτογραφία, έχουμε 3 σχέδια μπαλκόνι. η πρώτη μας λέει πώς να προσθέσουμε έναν ξύλινο πάγκο όπου μπορούμε να διαβάσουμε τα αγαπημένα μας βιβλία, στη δεύτερη να αφήσουμε ένα κάθετο χώρο για κήπο, τραπεζάκι καφέ και δύο μικρά σκαμνιά. Και, στο τρίτο σχέδιο, έχουμε δύο καρέκλες με ένα τραπέζι που φαίνεται ρομαντικό και είναι ιδανική ιδέα για ζευγάρια που θέλουν να φάνε δείπνο έξω από το σπίτι.


2.Προσθέστε ένα μικρό μαξιλάρι ως μέρος ενός μικρού μπαλκονιού


Το μικρό μαξιλάρι θα κάνει το μπαλκόνι σας να έχει ένα μοντέρνο και χαριτωμένο σχέδιο. Ένας μικρός χώρος θα μεταμορφώσει ξαφνικά το στυλ σε ένα υπέροχο μεγάλο μέρος όπου μπορείτε να περάσετε υπέροχο χρόνο. Με λίγα μαξιλάρια κ λίγες γλάστρες, μπορείτε να δημιουργήσετε τη θέση των ονείρων σας.


3.Ξύλινα πλακάκια, ενσωματωμένο πάγκο και δύο καρέκλες


Όταν έχετε ένα μικρό μέρος, πρέπει να σκεφτείτε πώς να κάνετε τη διακόσμηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε έναν ενσωματωμένο πάγκο στο μπαλκόνι και με τον τρόπο αυτό να έχετε χώρο για δύο καρέκλες και ένα τραπέζι. Συνεπώς, ο χώρος αυτός θα έχει λειτουργία καθώς το μεγάλο μπαλκόνι τοποθετείται. Ελέγξτε αυτήν τη φωτογραφία και αντιγράψτε το σχέδιο για τον δικό σας υπαίθριο χώρο.


4.Δημιουργήστε ένα μικροσκοπικό κήπο με βότανα


Μια άλλη ιδανική ιδέα είναι να δημιουργήσετε έναν κήπο με βότανα και από την άλλη, θα έχετε ακόμα ένα υπέροχο μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Εάν θέλετε μια ιδιωτική ζωή σε αυτό το μέρος, σκεφτείτε για την προσθήκη  μεταλλικών ή ξύλινων πάνελ που θα καλύψουν τη θέση μπαλκόνι.

Πηγή: keepitrelax.com

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα