10:08
Η Valspar + HGTV HOME από την Sherwin-Williams ανακοινώνουν τις τάσεις Color Trends! Β μέρος

Η Valspar + HGTV HOME απο την Sherwin-Williams ανακοινωνουν τις τασεις Color Trends! Β μερος

Δείτε αυτά τα 12 όμορφα χρώματα, που πιθανόν να δείτε στα σπίτια παντού το επόμενο έτος.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 08/11/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η Valspar και η HGTV HOME από την Sherwin-Williams αποκάλυψαν επίσημα τις χρωματικές τάσεις τους για το 2019 - και αυτά τα χρώματα είναι θεαματικά! Το HGTV HOME από την Sherwin-Williams έχει ένα χρώμα 2019 του έτους και τρεις συλλογές χρωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η Valspar, μέρος του Sherwin-Williams Consumer Brands Group, έχει δώδεκα 2019 χρώματα της χρονιάς.

Ρωτήσαμε τους ανώτερους σχεδιαστές της Valspar και το HGTV HOME από τον Sherwin-Williams για φωτογραφίες αυτών των υπέροχων χρωμάτων, μαζί με σχόλια για τις επιλογές τους.

HGTV HOME από τον Sherwin-Williams 2019 Χρώμα της Χρονιάς

Valspar Color of the Year #4: Twilight Mist


«Aυτό το φως, το καθαρό ιώδες αντανακλά την άκρη του τεχνητού χώρου, όπου το φως είναι ταυτόχρονα παράξενο», εξηγεί ο Kim.

Valspar Color of the Year #5: Spring Squash


"Αυτό το ανοιχτόχρωμο κίτρινο έχει ένα άγγιγμα ενεργού πορτοκαλί για να μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε τις ευθύνες μας και να καθορίσουμε τις έξυπνες συσκευές", σύμφωνα με τον Kim.

Valspar Color of the Year #6: Martinique Dawn


"Αυτό το αισιόδοξο πράσινο έχει μια καρδιά από λινό για να μας θυμίζει ότι γινόμαστε ισχυρότεροι όταν τα βάζουμε μαζί", λέει ο Kim.

Valspar Color of the Year #7: Wishing Well


"Αυτό το αληθινό μπλε αντανακλά την ειλικρίνεια και τη σαφήνεια, χωρίς σκίαση ή συγγνώμη", λέει ο Kim. «Όπου και αν το χρησιμοποιείτε, είναι μια τολμηρή δήλωση της δικής σας αλήθειας».

Valspar Color of the Year #8: Blushing Bride


"Αυτό το ρόδινο ουδέτερο εγχέει ένα στοιχείο πνευματικότητας στην καθημερινή ζωή, δίνοντάς μας μια πιο ρομαντική άποψη της πραγματικότητας", λέει ο Kim.

Valspar Color of the Year#9: Seattle Haze


"Αυτό το ήσυχο, στοχαστικό μπλε έχει ένα άγγιγμα μοβ για να απελευθερώσει τη σκέψη μας και έναν υπαινιγμό του γκρίζου για να μας χωρίσει στη δική μας ένδοξη - αλλά ατελή - ανθρώπινη φύση», σύμφωνα με τον Kim

Valspar Color of the Year #10: Lime Mousse


Ο Κίμ εξηγεί: "Αναποδογυρίστε τον ατρόμητο διακόπτη και χρησιμοποιήστε αυτό το εσπεριδοειδές πράσινο για να δημιουργήσετε έκπληξη σε μια γωνιά του σπιτιού σας με μια παρηγοριά υγιεινής πολυτέλειας".

Valspar Color of the Year #11: Homey Cream


"Αυτή η ακατέργαστη σκιά ξύλου είναι το ελαφρύ, αναλλοίωτο σκηνικό για έναν μινιμαλιστικό τρόπο ζωής γεμάτο ζωή", λέει ο Kim. "Η ελαφρότητα έχει μόνο ένα άγγιγμα αναζωογονητικό κίτρινο."

Valspar Color of the Year #12: Orange Slice


Ο Kim λέει ότι το πορτοκαλί είναι πάντα μια περιπέτεια, αλλά η τεχνητή ένταση αυτού του πορτοκαλιού προσκαλεί μια ανοιχτή, πειραματική νοοτροπία που σας μας κάνει να αναρωτιόμαστε.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα