09:12
Κουζίνες κάτω από τις σκάλες!

Κουζινες κατω απο τις σκαλες!

Δείτε ιδέες πώς σε ένα διαμέρισμα μπορείτε να προσθέσετε την κουζίνα κάτω από την σκάλα.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 15/10/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι για να προσθέσετε μια κουζίνα; Έχουμε τη λύση για εσάς, διαβάστε απλά αυτό το άρθρο και δείτε τις εικόνες. Ο χώρος κάτω από τις σκάλες μπορεί να χρησιμοποιηθεί έξυπνα για τη δημιουργία μιας μικροσκοπικής κουζίνας. Η κουζίνα κάτω από τις σκάλες μπορεί να φαίνεται πολύ ωραία αν έχετε μια καλή ιδέα διακόσμησης. Ακόμα κι αν ζείτε σε ένα μικρό σπίτι / διαμέρισμα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για την προσθήκη της κουζίνας εκεί, στο χώρο κάτω από τις σκάλες.

Ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες ιδέες που ακολουθούν!

1. Μοντέρνα και εξοικονόμηση χώρου κουζίνα κάτω από τη σκάλα


Πολλοί άνθρωποι αφήνουν το χώρο κάτω από τις σκάλες άδειο και ξεχνούν να δημιουργήσουν μια μικροσκοπική όμορφη κουζίνα εκεί. Σε αυτή τη φωτογραφία, μπορούμε να δούμε ότι σε αυτό το χώρο οργανώνονται όλα όσα χρειάζεστε για κουζίνα, αλλά και για τραπεζαρία. Υπάρχει ένα ωραίο ντουλάπι κουζίνας, ράφι και ράφια κουζίνας και υπάρχει επίσης ένα μέρος για ένα μικρό μοντέρνο τραπέζι με καρέκλες.

2. Κάτω από την σκάλα το σχέδιο της κουζίνας σε 3D


Σας προσφέρουμε πάλι σχέδιο σε 3D, αλλά αυτή τη φορά για μια κουζίνα. Το concept open plan είναι μια καλή ιδέα αν θέλετε να ζήσετε σε ένα μεγάλο και μεγάλο σπίτι. Στον πρώτο όροφο μπορείτε να έχετε καθιστικό και κουζίνα και στον δεύτερο όροφο να έχετε ένα γραφείο και ένα υπνοδωμάτιο.

3. Ωραία καμπίνα κουζίνας κάτω από τις σκάλες


Η κουζίνα κάτω από τα ράφια των σκαλοπατιών είναι μια καλή επιλογή για να συνδέσετε το σαλόνι με μια κουζίνα σε έναν ενιαίο χώρο καθιστικού. Σίγουρα θα σας αρέσει αυτή η ιδέα για το δικό σας σπίτι. Ρίξτε μια ματιά!

4. Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από τις σκάλες για τα ντουλάπια της κουζίνας


Τοίχοι από τούβλα και κουζίνα κάτω από τις σκάλες δημιουργούν ένα σύγχρονο σπίτι για να το ονειρέυεστε! Μην ονειρεύεστε γι΄αυτό, αλλά το έχετε και ζείτε στο σπίτι σαν αυτό!

5. Μπαρ στην κουζίνα που βρίσκεται κάτω από τις σκάλες


Κάθε πρόσωπο αγαπά να έχει ένα μπαρ στο σπίτι. Εάν δεν έχετε χώρο για να το δημιουργήσετε, ελέγξτε αυτήν την ιδέα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα μοντέρνου σχεδιασμού.

6. Μικρό ντουλάπι κουζίνας με το μπαρ του σπιτιού


Η κουζίνα κάτω από τις σκάλες μπορεί να προστεθεί ως κουζίνα και στον πρώτο όροφο αν έχετε ήδη ένα στον δεύτερο όροφο. Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα για άτομα με κομψή διακόσμηση σπιτιών. Επίσης, μπορείτε να έχετε ένα σπίτι μπαρ σε αυτό το μέρος.

7. Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από τις σκάλες και δημιουργήστε κουζίνα εκεί


Καλή ιδέα να κρύψετε τα ράφια της κουζίνας κάτω από τις σκάλες ή να κρύψετε το αλκοόλ εδώ. Όπως μπορούμε να δούμε εδώ είναι μια ιδέα για το σπίτι σε τοίχο γκαλερί που φαίνεται μεγάλος. Αντιγράψτε το στυλ για το δικό σας σπίτι ή σε μικρό διαμέρισμα.

8. Ανοιχτό σαλόνι και κουζίνα στον πρώτο όροφο


Δεν υπάρχει χώρος για μια κουζίνα; Λοιπόν, ίσως δεν έχετε δει αυτήν την εκπληκτική λύση. Προσθέστε την κουζίνα στη θέση κάτω από τις σκάλες όπως τις προηγούμενες φωτογραφίες και αυτή τη φωτογραφία. 
Ελπίζω ότι σας άρεσαν αυτές οι ιδέες, που ακολούθησαν.

Πηγή: decorinspiratior.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα