10:24
Η Valspar + HGTV HOME από την Sherwin-Williams ανακοινώνουν τις τάσεις Color Trends! Α μέρος

Η Valspar + HGTV HOME απο την Sherwin-Williams ανακοινωνουν τις τασεις Color Trends! Α μερος

Δείτε αυτά τα 12 όμορφα χρώματα, που πιθανόν να δείτε στα σπίτια παντού το επόμενο έτος.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 12/10/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η Valspar και η HGTV HOME από την Sherwin-Williams αποκάλυψαν επίσημα τις χρωματικές τάσεις τους για το 2019 - και αυτά τα χρώματα είναι θεαματικά! Το HGTV HOME από την Sherwin-Williams έχει ένα χρώμα 2019 του έτους και τρεις συλλογές χρωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η Valspar, μέρος του Sherwin-Williams Consumer Brands Group, έχει δώδεκα 2019 χρώματα της χρονιάς.

Ρωτήσαμε τους ανώτερους σχεδιαστές της Valspar και το HGTV HOME από τον Sherwin-Williams για φωτογραφίες αυτών των υπέροχων χρωμάτων, μαζί με σχόλια για τις επιλογές τους.

HGTV HOME από τον Sherwin-Williams 2019 Χρώμα της Χρονιάς

Αντανακλαστική πισίνα είναι το HGTV HOME από το Sherwin-Williams 2019 Χρώμα της Χρονιάς. «Είμαστε σε μια πορεία αυτοανακάλυψης και εσωτερικής αντανάκλασης και η Reflecting Pool μιλάει για την επιθυμία μας να έχουμε μια ισορροπημένη ζωή, αλλά με μια μικρή αίσθηση που να αγκαλιάζει την αισιοδοξία μας και την αίσθηση του χιούμορ», λέει η Ashley Banbury, στο HGTV Home από τον Sherwin-Williams.

Εκτός από το 2019 Χρώμα της Χρονιάς, το HGTV HOME από την Sherwin-Williams απελευθερώνει τρεις Χρωματικές Συλλογές της Χρονιάς: Εξελιγμένο Χαρισματικό, Μυστικό Φως και Καθημερινή Ισορροπία.

"Το Reflecting Pool είναι ένα χρώμα πολλών προσωπικοτήτων. Παρόλο που ζει μέσα στην εξελιγμένη συλλογή χρωμάτων Whimsy, μπορεί να συνδυαστεί με οποιονδήποτε συνδυασμό με τις τρεις συλλογές χρωμάτων για να παρέχει αρμονία στο σπίτι ", λέει ο Banbury. "Στο περίπλοκο Whimsy, είναι δημιουργικό και διασκεδαστικό, αλλά όταν συνδυάζεται με την Mystic Light Colour Collection, η οποία είναι ζωντανή και τολμηρή, παρέχει αντίθεση», εξηγεί. "Όταν συγκεντρώνονται με την καθημερινή ισορροπία, είναι μαλακά, ήρεμα και ήσυχα."

The Sophisticated Whimsy Color Collection


Εκτός από το Reflecting Pool, η παλέτα χρωμάτων για την εξελιγμένη συλλογή Whimsy Colour περιλαμβάνει Passive, Dress Blues, Afternoon, Tricorn Black, Salute, Cardboard and Dover White χρωματισμούς.

The Mystic Light Color Collection


Η παλέτα χρωμάτων για τη συλλογή χρωμάτων Mystic Light περιλαμβάνει Nomadic Desert, Magical, Ναυτικό, Dishy Coral, Refresh, Bunglehouse Blue, Emberglow και Alexandrite.

The Everyday Balance Color Collection
Η παλέτα χρωμάτων για την συλλογή καθημερινών ισορροπιών περιλαμβάνει το Grizzle Grey, το Pure White, το Quaint Peche, το ενδιαφέρον Aqua, το Borscht, το Flimsy Green, τη σκοτεινή νύχτα και το Believable Buff.

Valspar 2019 Χρώματα της Χρονιάς
"Η διαδικασία πρόβλεψης χρωμάτων μας περιλαμβάνει μια ετήσια παρατήρηση των κινήσεων σε διάφορες βιομηχανίες. Είμαστε μηδενικοί στα μοντέρνα χρώματα που εμπνέονται από το τοπίο των τάσεων του τρόπου ζωής στο σπίτι ", λέει ο Sue Kim, Valspar ανώτερος σχεδιαστής χρωμάτων στο Sherwin-Williams Consumer Brands Group. "Από αποχρώσεις που προκαλούν σταθερότητα και δύναμη, σε εκείνες που προκαλούν ενδοσκόπηση και ανάπτυξη, κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να αισθάνονται ενδυναμωμένοι στους χώρους όπου ζουν".

Και τα 12 χρώματα Valspar της Χρονιάς είναι διαθέσιμα σε Lowe, Ace Hardware και οι αποχρώσεις των χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς, ανάλογα τις ανάγκες του χώρου.

Valspar Color of the Year #1: Metropolis Lilac


"Το εντυπωσιακό μωβ μας προσκαλεί να απομακρυνθούμε από το« τι είναι »και να ανοίξουμε σε συναρπαστικές και απροσδόκητες νέες πραγματικότητες», λέει ο Kim.

Valspar Color of the Year #2: Angelic Blue


"Αυτό το ανοιχτό μπλε έχει θεραπευτικές ιδιότητες αλλά δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά", λέει ο Kim. "Η αβίαστη ποιότητα του φαίνεται να σπρώχνει τους τοίχους και να μας καλωσορίζει στο ελεγχόμενο καταφύγιο που ονομάζουμε σπίτι".

Valspar Color of the Year #3: Green Water


"Αυτό το αρμονικό πράσινο-μπλε είναι απόλυτα ισορροπημένο, αρκετά ουδέτερο για να εμπνεύσει την ανάπτυξή μας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση", λέει ο Kim.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα