09:55
Γουστόζικοι αποθηκευτικοί χώροι για τα σκεύη της κουζίνας!

Γουστοζικοι αποθηκευτικοι χωροι για τα σκευη της κουζινας!

Σε κίτρινο, κόκκινο, μαύρο και καφέ, αποθηκευτικά ντουλάπια για τα πιάτα και τα ποτήρια.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 01/10/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Εάν θέλετε να έχετε καλή οργάνωση κουζίνας και σκεύη κουζίνας, διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με τα ράφια των ντουλαπιών κουζίνας, τις ιδέες αποθήκευσης και την οργάνωσή τους. Χρειαζόμαστε ράφια στους τοίχους και ράφια σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι διαθέτουν πλυντήρια πιάτων, χρειάζονται ολοένα και περισσότερο χώρο αποθήκευσης και οργανώσεις ποτηριών, πιάτων, πιρουνιών και κουταλιών.
Πάρτε μια εικόνα από πολύ ωραίες μονάδες ιδέες ραφιού κουζίνας που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια οργανωμένη κουζίνα. 

Κίτρινες μονάδες ραφιών κουζίνας


Οι ανοιχτές μονάδες ραφιών είναι τέλεια ιδέα αν δεν έχετε ένα ντουλάπι στην κουζίνα σας. Επιλέξτε αυτές τις φοβερές μονάδες ραφιών κουζίνας σε κίτρινο χρώμα που θα σας δώσουν μια καλή εμφάνιση στο σπίτι και μια ωραία διάταξη της κουζίνας.

Ανοιχτά ράφια σε ανοιχτό καφέ


Η αποθήκευση των σκευών της κουζίνας μπορεί να οργανωθεί καλά στον τοίχο με τη χρήση ανοικτών μονάδων ραφιών. Εδώ, θα έχετε αρκετό χώρο για να οργανώνετε τα πράγματα που χρειάζεστε για το μαγείρεμα κάθε μέρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ράφια για ελαιόλαδο και μπαχαρικά σε μικρά βάζα. Χρησιμοποιήστε τα ράφια για εργαλεία κουζίνας και πετσέτες.

Κόκκινο κουτί κουζίνας-ανοικτές μονάδες ραφιών


Το κόκκινο χρώμα είναι μια μεγάλη επιλογή για να δημιουργήσετε ένα ωραίο περιβάλλον στην κουζίνα σας. Κοιτάξτε αυτή την τέλεια οργάνωση και αποθήκευση των σκευών κουζίνας και το καλύτερο μέρος για τα μπαχαρικά σε βάζα και μπουκάλια. Υπάρχει αρκετός χώρος για φλιτζάνια καφέ, πετσέτες κουζίνας και άλλα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά κατά το μαγείρεμα.

Χτισμένο ντουλάπι με ράφια-ιδέα για μικρό χώρο κουζίνας


Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε όλα τα πράγματα οργανωμένα σε ένα τόσο μικρό χώρο. Θα ήθελα να σας βοηθήσω λίγο με την οργάνωση της κουζίνας, γι΄αυτό αποφάσισα να σας δείξω αυτή την ιδέα. Τι νομίζετε; Πώς σας φαίνεται αυτό το χτισμένο ντουλάπι με ενσωματωμένα ράφια στη μικρή κουζίνα σας;

Μαύρα ράφια τοίχου κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου σε μια κουζίνα


Μια άλλη ιδέα για την τοποθέτηση πιάτων και ποτηριών και άλλων ειδών κουζίνας είναι αυτή η μαύρη μονάδα ραφιών κουζίνας. Αυτά τα ράφια θα ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε τοίχο της κουζίνας. Να είστε ένα οργανωμένο άτομο με τις πιο δημιουργικές ιδέες αποθήκευσης κουζίνας. Δεν χρειάζεστε ένα ντουλάπι στην κουζίνα, αλλά αυτό που χρειάζεστε όμορφες και πρωτότυπες μονάδες ραφιών κουζίνας!

Ράβδοι σωλήνων κουζίνας αντί να χρησιμοποιήσετε ένα ντουλάπι


Η τελευταία ιδέα είναι για τις μονάδες ραφιών κουζίνας που θα σας εξοικονομήσουν πολύ χώρο. Αυτό μπορεί να οργανωθεί για ποτήρια και πιάτα και θα υπάρχει επίσης χώρος για γλάστρες και πράσινα φυτά. 

Πηγή: decorinspiratior.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα