09:57
Ζήστε σαν σε παραμύθι!

Ζηστε σαν σε παραμυθι!

Χαριτωμένα μικρά σπίτια που θα σας κάνουν να πιστέψετε στα παραμύθια.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 25/09/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα δημιουργικά και χαριτωμένα μικρά σπίτια! Σχεδιάζοντας ένα μικρό σπίτι είναι ευκολότερο, γι΄αυτό πολλές μικρές κατοικίες είναι τέλειες σχεδιασμένες. Σήμερα, πολλοί αρχιτέκτονες και σχεδιαστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα εσωτερικά και εξωτερικά σχέδια των μικρών κατοικιών. Όλα αυτά τα μικρά σπίτια έχουν κάτι παρόμοιο, όλα μοιάζουν με παραμύθια! Η δημιουργική τους δουλειά εμφανίζεται σε μερικές από τις παρακάτω εικόνες, σε μια σύντομη ματιά!

Αν προτιμάτε να ζείτε σε ένα μεγάλο σπίτι αντί για το μικρό σπίτι, αυτά τα τρία σχέδια δαπέδου μπορεί να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το σπίτι σας στο μέλλον!

1. Το χαριτωμένο ροζ μικρό σπίτι που θυμίζει ένα παραμύθι.


Θα έδινα όλα όσα έχω να ζήσω σε ένα χαριτωμένο σπίτι σαν αυτό. Αυτό το σπίτι μου θυμίζει το παραμύθι για τον Hanzel και τον Gretel, εσάς; 

2. Αγροτικό μικρό σπίτι από πέτρες.


Έτσι, χαριτωμένο εξοχικό σπίτι που είναι κατασκευασμένο από πέτρες. Το μικρό αυτό σπίτι είναι εύκολο για τον καθαρισμό και τη συντήρηση στο εσωτερικό του και έχει μια μικρή βεράντα. Σας αρέσει η ιδέα να ζείτε σε ένα τέτοιο μέρος;

3. Μικρό κόκκινο με λευκό χαριτωμένο σπίτι.


Αυτό το μικρό κόκκινο και λευκό σπίτι είναι ένα άλλο δημιουργικό σχέδιο που κάνει ένα παραμύθι να γίνεται πραγματικότητα.

4. Το πιο όμορφο Cottage Storybook House Design.


Όλα αυτά τα σχέδια του σπιτιού έχουν κάτι κοινό: είναι ΜΙΚΡΑ, μοιάζουν σαν παραμύθι και το σχέδιο είναι τέλειο! Ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία του, η οποία είναι παρόμοια με την πρώτη - ένα παραμύθι ενός μικρού σπιτιού!

5. Μικρή εξωτερική διακόσμηση σπιτιών.


Το εξωτερικό του σπιτιού είναι αρκετά εμπνευσμένο για να σας κάνει να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι μπορεί να προστεθεί σε ένα πολύ μικρό σπίτι σαν αυτό. Τώρα, ίσως το πρώτο ερώτημα στο κεφάλι σας είναι εάν πρόκειται για σπίτι για μόνο ένα ή δύο άτομα που ζουν σε αυτό; 

6. Hello kitty tiny house.


Το αγαπημένο σπίτι για μικρά κορίτσια, αλλά και για εφήβους είναι ακριβώς το Hello Kity tiny house. Mια καλή πρόταση για όσους ζουν μόνο και για όσους σχεδιάζουν να ζουν μόνοι τους στο μέλλον! Κάντε τη ζωή σας σαν παραμύθι, μπορείτε να γράψετε την ιστορία!

7. Mικροσκοπικό σπίτι στο βουνό. 


Η ζωή σε ένα βουνό σημαίνει να είναι κοντά στη φυσική ομορφιά, αλλά και τα ζωντανά μικρά σπιτάκια , που σημαίνει ότι είσαι το πιο τυχερό άτομο σε όλο τον κόσμο!

Πηγή: keepitrelax.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα