10:06
Πτυσσόμενα τραπέζια για κάθε σημείο του σπιτιού σας!

Πτυσσομενα τραπεζια για καθε σημειο του σπιτιου σας!

Ιδανικά για μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 27/09/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Δεν έχει σημασία πόσο μικρό είναι το διαμέρισμά σας, υπάρχουν πολλές λύσεις για να φανεί μεγαλύτερο. Και αν φιλοξενείτε ένα πάρτι γενεθλίων, δείπνο ή κοκτέιλ πάρτι, έχοντας ένα επιπλέον τραπέζι, που γίνεται μεγαλύτερο μπορεί να είναι πάντα τόσο χρήσιμο. Θέλαμε να σας εμπνεύσουμε και να ξυπνήσετε τη δημιουργικότητά σας, ώστε ο χώρος σας να είναι πιο οργανωμένος και λειτουργικός, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε 16 πτυσσόμενα τραπέζια που θα σας αφήσουν άφωνους.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε ήδη, υπάρχουν πολυάριθμα πτυσσόμενα τραπέζια,που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και στυλ. Από αρκετά μικρό σε αρκετά μεγάλο για δείπνο για οκτώ - μπορείτε εύκολα να βρείτε το σχέδιο που χρειάζεστε.
Κατά την τελευταία δεκαετία όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να μειώσουν τη ζωή τους και τα πτυσσόμενα τραπέζια είναι πλέον ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα έπιπλα. Εξοικονομήσουν πολύ χώρο και είναι πολύ λειτουργικά.

Υπάρχουν πολλά μοναδικά και πολύ ενδιαφέροντα σχέδια τραπεζιών που διατίθενται στην αγορά, όπως τραπέζια τραπεζαρίας με επιτοίχια τραπεζάκια κουζίνας, πτυσσόμενα που μπορείτε να τα τραβήξετε προς τα έξω, τραβήξετε προς τα κάτω και αυτά επεκτείνονται κλπ. Βρείτε το τραπέζι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι σας και να βελτιστοποιήσετε το χώρο σας.

Πηγή: myamazingthings.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα