10:53
Green apartment design!

Green apartment design!

Εντυπωσιακός πράσινος σχεδιασμός χώρων σπιτιού που θα σας συναρπάσει!

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 11/09/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Για όσους λατρεύουν το πράσινο χρώμα που χρησιμοποιείται στον εσωτερικό σχεδιασμό, αυτή είναι μια TOP IDEA. Και για τους άλλους που δεν σκέφτονται πραγματικά να προσθέσουν πράσινο περιβάλλον σε ένα διαμέρισμα πρέπει να δείτε αυτήν την εικόνα. Αφού δείτε αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο, θα αλλάξετε γνώμη την ίδια στιγμή!

Σχεδιασμός πράσινης κουζίνας - μοντέρνο στυλ κουζίνας.

Ξέρετε ότι η μελλοντική σας κουζίνα μπορεί να μοιάζει με αυτή; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιθυμείτε να κλέψετε το σχέδιο. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν σήμερα το πράσινο για την ατμόσφαιρα της κουζίνας, γίνεται ένας από αυτούς και αντιγράψτε το στυλ αν σας αρέσει!

Σχεδιασμός πράσινου μπάνιου.

Πάντα ονειρευόμουν κάτι πρασινωπό σε ένα χώρο μπάνιο. Το πράσινο χρώμα δίνει αναζωογόνηση σε οποιοδήποτε χώρο διαβίωσης. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος αν επιλέξετε αυτό το χρώμα για το σχεδιασμό του διαμερίσματος. Αυτό είναι σύγχρονο, και αυτό που χρειάζεστε!

Πράσινο και Λευκό σχεδιασμό υπνοδωματίου.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα δωμάτια που είναι κρυμμένα από τους επισκέπτες που μας επισκέπτονται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα μοντέρνο σχέδιο για αυτό το μέρος. Αντίθετα, επιλέξτε το μοντέρνο στυλ για αυτό το δωμάτιο.

Μικρή ιδέα για το μπαλκόνι.

Η διαμονή σε ένα μικρό διαμέρισμα ορίζει και το μέγεθος της βεράντας. Αλλά πόσο μεγάλη είναι η βεράντα, δεν μπορεί να καθορίσει ένα σχέδιο. Εσείς αποφασίζετε για αυτό, πάρτε το σχέδιο στα χέρια σας και επιλέξτε αυτό το σχέδιο μπαλκόνι. Γίνετε δημιουργοί!

Το σκούρο πράσινο ζωγραφίζει έναν τοίχο στην είσοδο.

Μην φοβάστε να προσθέσετε σκούρο πράσινο (λεγόμενο Emerald Green) στον τοίχο εισόδου του διαμερίσματός σας. Με αυτό, θα φτιάαξετε μια ονειρική διακόσμηση που όλοι επιθυμούν.

Πηγή: decorinspiratior.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα