10:28
Glamping camping στη Φύση!

Glamping camping στη Φυση!

Αυτό το κάμπινγκ, που θα σας μαγέψει δίπλα στο Mount Rushmore.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 12/09/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Εάν έχετε δει ποτέ να επισκέπτονται το Mount Rushmore, γίνεται γρήγορα φανερό ότι όλα σχεδόν τα καταλύματα στο Black Hills είναι περιορισμένα. Τυπικά ξενοδοχεία και μοτέλ είναι ο κεντρικός δρόμος όπου οι επισκέπτες έχουν την τάση να παραμέωουν, παρέχοντας μια στέγη για ύπνο. Από τον περασμένο Ιούνιο, όμως, ο χώρος, που ονομάζεται Under Canvas έχει γίνει πόλος έλκης για πολλόυς επισκέπτες. Όχι μόνο αυτό αποτελεί το πρώτο πολυτελές κατάλυμα στην περιοχή, αλλά επιτρέπει στους ντόπιους και τους επισκέπτες να δουν την περιοχή με ένα νέο και βιωματικό τρόπο.

Πώς να πάτε εκεί;

Οδηγήστε μέχρι τον χωματόδρομο που οδηγεί στο Under Canvas, όπου υπάρχουν πολλές σκηνές διασκορπισμένες δεξιά και αριστερά. Υπάρχουν επτά επιλογές σκηνών για όσους ενδιαφέρονται να διαμείνουν στους χώρους κατασκήνωσης - από το μεγάλο Safari Tent μέχρι την καμπίνα στο Stargazer που διαθέτει το δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, το καθένα είναι εξοπλισμένο με ξύλινα δάπεδα και ανυψωμένα κρεβάτια, μπορείτε να κάνετε camping στην φύση.

Οι λόγοι για να πάτε εκεί...

Όλα τα υπνοδωμάτια περιβάλλουν την κεντρική σκηνή υποδοχής, με ξύλινα έπιπλα, επιτραπέζια παιχνίδια (έτσι τα παιδιά μένουν μακριά από τα ηλεκτρονικά) και εκπληκτική θέα στο κατάστρωμα με θέα στο λοφώδες τοπίο και το Mount Rushmore. Ο κοινόχρηστος χώρος φιλοξενεί επίσης τους Embers, το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Πιάσε ένα burrito για το πρωινό πριν χτυπήσει το μεγάλο ύπαιθρο, ή πιάσε κάτω σε τραβηγμένα tacos χοιρινού κρέατος προτού επιστρέψετε τη νύχτα.


Δραστηριότητες επί τόπου...

Εάν δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τον προγραμματισμό για ένα camping στη φύση, το Under Canvas είναι επίσημα ο καλύτερος φίλος σας. Κάντε κράτηση για μια συνεδρίαση ιππασίας που θα σας μεταφέρει μέσω της παλιάς Δύσης, ή μέσω του safari tour Jeep. Υπάρχουν πολλές απλές υπαίθριες δραστηριότητες για να συμμετάσχετε εύκολα, καθώς και από μονοπάτια πεζοπορίας με δική σας ξεναγήσεις στην ποδηλασία γύρω από το κοντινό δάσος της δασικής υπηρεσίας.

Εκδρομές εκτός τοποθεσίας...

Το under Canvas βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία που επιτρέπεται για κάποια σοβαρά εντυπωσιακή εξερεύνηση. Οι τοπικές εκδρομές προς τα δυτικά περιλαμβάνουν Mount Rushmore (20 λεπτά με το αυτοκίνητο), Crazy Horse Memorial (45 λεπτά με το αυτοκίνητο) και Custer State Park (45 λεπτά με το αυτοκίνητο). Άλλα αξιοθέατα που απέχουν μόνο μία ή δύο ώρες περιλαμβάνουν το Deadwood, το Εθνικό Πάρκο Badlands και το Wall Drug, το κύριο οδικό άκρο της Νότιας Ντακότα που χρονολογείται από το 1931.

Μην φύγετε χωρίς...

Επίσης, φροντίστε να απολαύσετε νυχτερινές συνεδρίες με άλλους ταξιδιώτες στην κοινόχρηστη φωτιά. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε το φωτισμό του Mount Rushmore;

Πηγή: housebeautiful.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα