21:31
Κοιμήσου... ψηλά και αγνάντευε!

Κοιμησου... ψηλα και αγναντευε!

Τρεις κάψουλες σε έναν απότομο βράχο με θέα την ιερή κοιλάδα του Περού αποτελούν το Natura Vive Skylodge...

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 19/07/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Το Natura Vive Skylodge αποτελείται από τρεις διαφανείς κάψουλες πάνω από την ιερή κοιλάδα Κούσκο του Περού. Οι κάψουλες ύπνου έχουν εγκατασταθεί και κρέμονται από έναν απότομο βράχο με στόχο να παρέχουν διαμονή για ιδιαίτερα ατρόμητος επισκέπτες που δεν πρέπει να έχουν υψοφοβία.

Οι ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές για να βρεθούν στην αιωρούμενη κατοικία τους θα πρέπει να σκαρφαλώσουν 400 πόδια,122 μέτρα δηλαδή ή να περπατήσουν σε ένα αρκετά δύσκολο μονοπάτι χρησιμοποιώντας ziplines.

Η κάθε κάψουλα έχει διαστάσεις 24 πόδια σε μήκος και 8 πόδια ύψος και πλάτος. Κάθε μονάδα είναι χειροποίητη από αλουμίνιο και  αεροναυπηγικά σχεδιασμένη από πολυανθρακικό, προκειμένου να αντέχει στις καιρικές συνθήκες.

Τέσσερα κρεβάτια, τραπεζαρία και μπάνιο περιέχονται σε κάθε κάψουλα. Μάλιστα το μπάνιο, που χωρίζεται από έναν τοίχο από το υπόλοιπο δωμάτιο έχει θέα την μυστική, ιερή κοιλάδα του Περού… σαν να λέμε σε απλά ελληνικά «Sit high and watch»!

Οι σουίτες διαθέτουν έξι παράθυρα και τέσσερις αγωγούς εξαερισμού που εξασφαλίζουν μια άνετη εσωτερική ατμόσφαιρα. Παράλληλα υπάρχει και ένα εναλλακτικό σύστημα φωτισμού που αποτελείται από τέσσερα εσωτερικά φώτα και ένα φως ανάγνωσης. Όλο το ηλεκτρικό σύστημα τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα