12:03
Πώς να έχετε έναν καλό και ήρεμο ύπνο στην κρεβατοκάμαρά σας!

Πως να εχετε εναν καλο και ηρεμο υπνο στην κρεβατοκαμαρα σας!

6+1 κόλπα για να καλυτερεύσετε την ποιότητα του ύπνου σας.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 06/07/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Έχετε πρόβλημα με τον ύπνο; Εάν ο χώρος ύπνου σας είναι γεμάτος, θα είναι πιο ενοχλητικό για σας να ξεκουραστείτε.

Οι εμπειρογνώμονες δίνουν λύσεις σε αυτό.Το κόλπο είναι να αφαιρέσετε αυτά τα επτά στοιχεία, όπως φαίνονται παρακάτω.

1. Λογαριασμοί και άλλα έγγραφα

Εδώ είναι το πρώτο πράγμα που πολλοί από εμάς κάνουμε λάθος. Φέρνοντας χαρτιά στην κρεβατοκάμαρα μας, σταματά αμέσως αυτό να είναι ένα ασφαλές καταφύγιο όπου μπορείτε να κοιμηθείτε.

2. Τεχνολογία

Προσπαθήστε να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας ζώνη χωρίς οθόνη. "Εκπέμπουν μπλε φως και ηλεκτρομαγνητικά πεδία, και είναι εξοπλισμός εργασίας ή παιχνιδιού, οπότε θα πρέπει να φυλάσσονται σε χώρο εργασίας ή παιχνιδιού", εξηγεί η εμπειρογνώμονας Helena Sanderson.

Προσθέτει: "Η μόνη τεχνολογία που έχω στην κρεβατοκάμαρά μου είναι ένα στερεοφωνικό για χαλαρή μουσική. Αν έχετε το τηλέφωνο ή το tablet σας στο υπνοδωμάτιο, προσπαθήστε να το χρησιμοποιήσετε στη νυχτερινή ρύθμιση και δώστε στον εαυτό σας μια απαγορευτική ώρα πριν πάτε για ύπνο. "

3. Κομοδίνα

"Έχω μόνο ό,τι χρειάζομαι κοντά μου για να μπορώ να κλειστώ από τον κόσμο και να πάρω έναν καλό ύπνο", προσθέτει ο Walford. "Μια κρεβατοκάμαρα που δίνει ειρήνη."

4. Είδη κάτω από το κρεβάτι

Η εμπειρογνώμονας αποκαλούμενος Vicky Silverthorn λέει ότι τα συρτάρια και τα κιβώτια κάτω από το κρεβάτι δεν είναι γι΄αυτήν.

"Η συμβουλή μου είναι να αποθηκεύετε αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι μόνο αν είναι απλή κατηγορία και είναι απλά οργανωμένη, όπως τα εποχιακά ενδύματα ή τα είδη που φοράτε μόνο στις διακοπές σας".

5. Σωροί ρούχων

"Εάν το πρωί ξυπνήσετε νωρίς το πρωί, θα αισθανθείτε πιο ήρεμοι αν έχετε επιλέξει το ντύσιμο και τα αξεσουάρ σας", λέει ο Beverly Wade, ειδικός στο Cluttergone.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ρούχα που κρέμονται πάνω από το κρεβάτι ή σε μια καρέκλα. "Βάλτε τα καθαρά ρούχα μακριά από βάλτε τα βρώμικα ρούχα και εκείνα που φοριούνται σε μια καρέκλα, αν πρέπει - αλλά μόνο λίγα," λέει ο Silverthorn.

6. Ανεπιθύμητα καλλυντικά και προϊόντα

"Από την εμπειρία μου έχουμε όλοι το αγαπημένο μακιγιάζ μας και τα πράγματα που χρησιμοποιούμε, συν μερικά επιπλέον για ειδικές περιπτώσεις, αλλά τα υπόλοιπα είναι απλά ακατάστατα", λέει ο Sanderson.

Καθαριστε όλα τα προϊόντα σας και αν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει μέσα σε έξι μήνες.

7. Βιβλία

Εκτός από το ένα ή τα δύο που διαβάζετε αυτήν την περίοδο, ο Sanderson προειδοποιεί ότι το να μην τα στιβάζετε σε ένα ράφι (ή να τους απομακρύνετε) αφού τελειώσετε μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει στη συσσώρευση.

Πηγή: en.coorent.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα