09:55
Η βιομηχανική σοφίτα του Λονδίνου με λεπτομέρειες τέχνης!

Η βιομηχανικη σοφιτα του Λονδινου με λεπτομερειες τεχνης!

"Ένα προοδευτικό με απλό σχεδιασμό σπίτι που συνδυάζεται στο περιβάλλον και ενισχύει την αρχιτεκτονική του."

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 18/06/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η Day True ολοκλήρωσε πρόσφατα το σχεδιασμό του Shoreditch Loft, ενός σύγχρονου διαμερίσματος με βιομηχανικές επιρροές που βρίσκεται στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η βιομηχανική σοφίτα του Λονδίνου ήταν μέρος μιας ανακαίνισης του πλήρους οικισμού. Ο πελάτης ήθελε να αναδιοργανώσει πλήρως τη δομή των χώρων διαβίωσης.

Το στούντιο αρχιτεκτονικής ορίζει αυτό το έργο ως ένα "προοδευτικό και απλό σχεδιασμό που συνδυάζεται στο περιβάλλον και ενισχύει την αρχιτεκτονική του." Χωρίς αμφιβολία, μερικά από τα χαρακτηριστικά που επηρέασαν το σχέδιο σχεδιασμού ήταν οι ψηλοί εσωτερικοί χώροι, τα παράθυρα διπλού ύψους και το μινιμαλιστικό σκυρόδεμα στους τοίχους, που ξεχωρίζουν καθώς μπαίνετε στο διαμέρισμα.

Μια τεράστια βελτίωση ήταν η προσαρμογή της θέσης της σκάλας. Με αυτόν τον τρόπο, οι σχεδιαστές ήταν σε θέση να επεκτείνουν το επίπεδο και να προσθέσουν ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Οι ξύλινες μονάδες στην κουζίνα προσφέρουν ζεστασιά στο χώρο του καθιστικού.

Οι πελάτες είναι λάτρεις της τέχνης, έτσι ήθελαν ένα περιβάλλον στο οποίο να προβάλλουν τα τεχνουργήματα και την δουλειά τους. Διακοσμητικά έργα ζωγραφικής, παραδοσιακό χαλί στο σαλόνι και εξατομικευμένες ταπετσαρίες στην κουζίνα προσδίδουν σε αυτή τη βιομηχανική σοφίτα του Λονδίνου μια πολύχρωμη εμφάνιση. 

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα