17:30
Ανανέωσε την βεράντα σου

Ανανεωσε την βεραντα σου

Εύκολα και απλά δώσε έναν άλλον αέρα στα καλοκαιρινά σου βράδια...

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 12/07/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Καλοκαιρινοί μήνες, ζέστη πολύ και ο μοναδικός τρόπος να τα αντιμετωπίσουμε από το σπίτι μας είναι η βεράντα. Ξεχάστε όμως την παλιά βαρετή ας βεράντα, στην οποία ούτε εσείς οι ίδιοι δεν έχετε την όρεξη να χαλαρώσετε. Εμείς θα σας προτείνουμε μερικές ιδέες έτσι ώστε να ανανεώσετε τον χώρο σας εύκολα και απλά, χωρίς να κάνετε κάποια οικοδομική εργασία. Απλώς θα προσθέσετε κάποια αντικείμενα.

1. Μεταλλικά δοχεία με μικρούς κάκτους. Όπως στη Δύση. Κάθε φορά που θα βγαίνετε στην βεράντα σας θα νομίζετε πως παίζεται σε κάποιο western. Επιπλέον, το συγκεκριμένο φυτό δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς μπορεί να αντέξει τη ζέστη.


2. Τοποθετείστε μια αιώρα. Θα είναι πολύ ωραία να ξαπλώνετε και να πηγαίνετε πέρα- δόθε μέσα στη ζέστη. Αφήστε που θα ρίξετε κάτι ύπνους…


3. Αν πάλι δεν σας αρέσει η αιώρα, μπορείτε να πάρετε μια κρεμαστή υφασμάτινη κούνια για να κάνετε τις «εναέριες βόλτες» σας.


4. Για τα βράδια σας, που φίλοι θα μαζεύονται για ποτάκι στο σπίτι σας, φτιάξτε ένα mini- bar συρόμενο, με πολύ απλά πράγματα (κάποια ποτήρια, ένα mini- ψυγείο και τα ποτά σας), για να το μετακινείτε όπου χρειάζεται.

Πηγή φωτογραφιών: brit.coΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα