10:34
Εσωτερικοί χώροι για παιδικά υπνοδωμάτια!

Εσωτερικοι χωροι για παιδικα υπνοδωματια!

Αλλάξτε το δωμάτιο των παιδιών σας σύμφωνα με τα παρακάτω tips.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 22/02/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Τα παιδιά μας είναι οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι στη ζωή μας, γι΄αυτό πρέπει να φροντίσουμε την άνεση, την ευχαρίστηση και την ασφάλειά τους. Δεδομένου ότι τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο στα υπνοδωμάτιά τους, η προσεκτική προετοιμασία του εσωτερικού σχεδιασμού της κρεβατοκάμαράς τους είναι ζωτικής σημασίας.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε ένα γενικό θέμα για τον εσωτερικό σχεδιασμό, χρειάζεται μια συζήτηση με τα παιδιά σας, δεδομένου ότι θα είναι οι κάτοικοι του δωματίου. Κατά την επιλογή θεμάτων προσπαθήστε να επιλέξετε ένα που είναι ουδέτερο σε όλες τις ηλικίες. Διαφορετικά, θα πρέπει να αλλάξετε το θέμα σε λίγα χρόνια. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν ζούγκλα, αστροναύτη, αθλητικά και θέματα με αυτοκίνητα. Όποιο και αν είναι το θέμα που συμφωνείτε, επιλέξτε ελαφρά χρώματα για τους τοίχους, τα έπιπλα και το δάπεδο για να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα για τα παιδιά σας.

Αφού καθορίσετε το θέμα του εσωτερικού σχεδιασμού, είναι καιρός να επιλέξετε τα έπιπλα. Υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά παιδικά έπιπλα σε καταστήματα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κομμάτια πολλαπλών χρήσεων και κουκέτες που είναι τόσο διασκεδαστικά όσο και για εξοικονόμηση χώρου.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των υπνοδωματίων πρέπει να παρέχει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι το δωμάτιο είναι καλά αεριζόμενο και έχει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως. Όσον αφορά την ασφάλεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αιχμηρές άκρες και καλύψτε το πάτωμα με ένα μαλακό παχύ χαλί. Μόλις ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, θα έχετε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό σχεδιασμό εσωτερικών χώρων για παιδιά.

Πηγή: interiordesign4.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα