10:54
Τι πρεπει να κανουμε την καινουρια χρονια 2018 για πλουτο & ευημερια, συμφωνα με το feng shui

Τι πρεπει να κανουμε την καινουρια χρονια 2018 για πλουτο & ευημερια, συμφωνα με το feng shui

Ποιά σημεία του σπιτιού μας πρέπει να προσέξουμε έτσι ώστε να έχουμε οικονομική ευημερία και πλούτο το 2018?

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 12/01/2018 | Συντάκτης: Μαριάννα Παπαϊώαννου

Σύμφωνα με τα Ιπτάμενα Άστρα (flying stars) που είναι μια απο τις εφαρμογές της θετικής ενέργειας του Feng Shui στον χώρο μας και αναφέρονται στις θέσεις και την κίνηση των άστρων του κινέζικου ωροσκοπίου, είναι δύο συγκεκριμένα σημεία του χώρου μας που θα πρέπει να προσέξουμε για την καινούρια χρονιά.

Α. Την βόρεια πλευρά.

Σε αυτή την πλευρά θα βρίσκεται φέτος το ιπτάμενο άστρο 5,που έχει να κάνει με την τύχη και τα οικονομικά και επιδρά δυστυχώς αρνητικά σε όσους έχουν την είσοδο του σπιτιού ή του γραφείου τους σε αυτόν τον βόρειο τομέα.

Για να αποφύγουμε κακοτυχίες και απώλειες χρημάτων δεν χρησιμοποιούμε τοξοειδή ή τριγωνικά σχήματα και δεν κάνουμε κατασκευές ή ανακαινίσεις στα βόρεια του χώρου μας.

Παράλληλα απομακρύνουμε οποιαδήποτε μορφή ενέργειας (όσο αυτό είναι φυσικά εφικτό) όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, υπολογιστής.

Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε κόκκινο χρώμα ή διακοσμητικά που αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της φωτιάς όπως τα κεριά ή διακοσμητικά που έχουν σχήμα αστεριού και πυραμίδας.

Τέλος μπορούμε να προσθέσουμε έναν μεταλλικό μελωδό, όπως επίσης και μαύρο χρώμα και  κυματοειδή σχήματα που αντιστοιχούν  στο στοιχείο του νερού και δρούν θεραπευτικά ώς προς το στοιχείο της γης που υπάρχει εδώ στα βόρεια του χώρου μας.

Β. Στην Νοτιοανατολική πλευρά

Το πολύ θετικό Ιπτάμενο Άστρο 8 που αφορά την αύξηση του πλούτου και την ευημερία για την φετινή χρονιά θα είναι στα Νοτιοανατολικά του χώρου μας.

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που το σπίτι ή το γραφείο μας έχει την είσοδό του στα Νοτιοανατολικά τότε θα έχουμε μεγάλη οικονομική άνοδο και αύξηση των εσόδων μας.

Επιπλέον θα ευνοήσει τις γυναίκες, ειδικά ώριμης ηλικίας,τις μητέρες και όλους όσους έχουν γεννηθεί στο κινέζικο ζώδιο της κατσίκας και του πιθήκου.

Ενισχύουμε την επίδρασή του αυτού του Ιπτάμενου Άστρου στην ζωή μας με το να τοποθετήσουμε έναν κρύσταλλο κιτρίνη ή οποιοδήποτε διακοσμητικό απο γυαλί μας αρέσει, ειδικά σε τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο σχήμα.

Εάν πάλι σκέφτεστε οποιαδήποτε αλλαγή, ανακαίνιση ή κατασκευή που πρόκειται να κάνετε στο σπίτι ή στο γραφείο, ιδανικά μπορείτε να ξεκινήσετε απο αυτόν τον νοτιοανατολικό τομέα του χώρου.

Μια καινούρια χρονιά, ένα καινούριο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία και θετικές σκέψεις!

 

Καλή Χρονιά!

Ευθυμία Α. Μισιρλή

Μηχανολόγος-Μηχανικός

Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui

www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

 

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ και στην συνέχεια σπούδασε feng shui  & γεωπαθολογία στην Mastery Academy of Chinese Metaphysics στην Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας,αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες & σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την ευνοϊκή ψυχολογική χωροθεσία feng shui.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα