10:18
Οι τάσεις για τη φετινή σεζόν! Α μέρος

Οι τασεις για τη φετινη σεζον! Α μερος

Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις τάσεις του Φθινόπωρου-Χειμώνα 2017 στη διακόσμηση!

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 24/10/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Λοιπόν, ρωτήσαμε τους ειδικούς, τι τάσεις αγαπούν για αυτή την σεζόν και ποιές επιθυμούν να απομακρυνθούν. Φυσικά, θυμηθείτε να επιλέξετε αυτό που αγαπάτε εσείς περισσότερο. Αλλά καθώς ο καιρός αλλάζει από καλοκαίρι σε φθινόπωρο, μπορεί να είναι διασκεδαστικό (και να γίνει εύκολα και φθηνά) να κάνουμε μερικές αλλαγές στο σπίτι μας.

 Εδώ έχουμε προβλέψει ότι θα είναι "in" και "out" για το φθινόπωρο και το χειμώνα το 2017-18.

OUT: All-White Interiors

Απαίτηση περισσότερο χρώμα! Οι εσωτερικοί χώροι (τελικά) απομακρύνονται από το λευκό και το γκρι. Αντ΄αυτού, οι άνθρωποι αγκαλιάζουν ζεστές, πλούσιες αποχρώσεις καφέ, μαύρου, πράσινου και κοκκινίσματος.

OUT: Marble

Φυσικά, δεν σας προτείνουμε να ξεριζώσετε τους μαρμάρινους πάγκους σας. Αυτοί είναι διαχρονικοί. Αλλά για μερικές μαρμάρινες πινελιές εδώ και εκεί, όπως και αυτή η λάμπα West Elm. Η πρόσφατη τάση όλων των μαρμάρων παντού είναι λίγο ξεπερασμένη. Αντ΄αυτού, επιλέξτε γήινα υλικά όπως ξύλο, άργιλο και μέταλλο με φθαρμένα τελειώματα.

OUT: Copper Home Accessories

Όπως το μάρμαρο, έτσι και ο χαλκός και ο χρυσός έχουν κάνει την πορεία τους.Τα αληθινά χάλκινα φωτιστικά σας θα είναι πάντοτε σε στιλ. Όμως, τα υπερβολικά λαμπερά αντικείμενα έχουν πλημμυρίσει την αγορά τα τελευταία χρόνια που αρχίζουν να φαίνονται ξεπερασμένα. Αντ΄αυτού, η τάση τώρα κινείται προς τον κλασικό ορείχαλκο.

OUT: Generic Furniture

Δημιουργούνται μικρά σύνολα επίπλων. Αντί να αγοράζουν ολόκληρο το σετ, οι άνθρωποι αναμιγνύουν και τα ταιριάζουν τώρα για μια μοναδική εμφάνιση. Επίσης, κινούνται μακριά από το σύγχρονο.

OUT: Boring Bedding

Αυτή τη σεζόν, αλλάξτε τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο. Τουλάχιστον όταν πρόκειται για το κρεβάτι σας. "Περνάμε περίπου το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι, οπότε γιατί να μην έχουμε ένα ενδιαφέρον κρεβάτι;" ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Andrew Howard λέει στο CountryLiving.com. «Οι μέρες του λευκού καλύμματος και του λευκού παπλώματος σε κάθε κρεβάτι αλλάζουν».

IN: Dark Green

Τα φύλλα έξω μπορεί να πέφτουν, αλλά μέσα, τα πράγματα γίνονται πράσινα - ειδικά τα ντουλάπια κουζίνας, όπως και σε αυτό το δωμάτιο που σχεδίασε ο Erin Napier στην κεντρική πόλη του HGTV. Συνδυάζοντας αυτά με πλούσιο φυσικό ξύλο και δέρμα, ενώ τόνισε με ορείχαλκο το ζεστό χρώμα, που είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

IN: Relaxing Retreats

Περιπλανηθείτε στον χώρο ύπνου σας με τέντες ή κουρτίνες δαντέλας κρεμασμένες από ένα ξύλινο κοντάρι, όπως σε αυτό το δωμάτιο. Τραβήξτε την άνετη καρέκλα σε μια γωνία ή κρεμάστε την αιώρα μέσα και στρώστε με μαλακές κουβέρτες.

Πηγή: countryliving.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα