10:59
Μια μινιμαλιστική σοφίτα με θέα το Βερολίνο!

Μια μινιμαλιστικη σοφιτα με θεα το Βερολινο!

Είναι έργο του Club Marginal Architekten, που προσφέρει άφθονο φυσικό φως, θέα και εξωτερικό τζακούζι.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 16/10/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Αυτό το διαμέρισμα σοφίτας 175 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε ένα τυπικό κτίριο από τις αρχές του 20ου αιώνα στο Βερολίνο της Γερμανίας. Το έργο του Club Marginal Architekten προσφέρει άφθονο φυσικό φως, θέα και εξωτερικό τζακούζι.

Ένας διάδρομος εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργικές περιοχές του διαμερίσματος. Η διάταξη είναι κεντρικά γύρω από ένα ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία που συνδέεται με τη βεράντα. Μια μινιμαλιστική προσέγγιση σχεδιασμού με ενσωματωμένες λύσεις αποθήκευσης καθιστά τον χώρο άνετο και ευρύχωρο.

Το υπνοδωμάτιο των ιδιοκτητών σχεδιάστηκε στην πιο ήσυχη γωνιά της σοφίτας. Ένα πανέμορφο σχέδιο χρώματος κάνει το δωμάτιο μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είναι και συγχρόνως μπορεί κανείς να ακούσει τον ήχο των γειτονικών δέντρων.

Στον επάνω μέρος του διαμερισματός που οδηγείται από μια εξωτερική σκάλα υπάρχει μια βεράντα , που έχει θέα πάνω από τις στέγες του Friedrichshain. Κάποιος μπορεί να περάσει τις βραδινές ώρες εδώ απολαμβάνοντας το πανόραμα του Βερολίνο και να φιλοξενηθεί στο εξωτερικό τζακούζι της σοφίτας.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα