10:01
Αντικέιμενα για το σπίτι σας με παλιά σκεύη κουζίνας!

Αντικειμενα για το σπιτι σας με παλια σκευη κουζινας!

Πως μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε τα παλία σκεύη της κουζίνας για να δημιουργήσετε αντικείμενα για το σπίτι.

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 07/11/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Δεν θα πρέπει να πετάτε τα σκεύη της κουζίνας σας που δεν χρησιμοποιείτε πια γιατί υπάρχουν πολλές δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις  που μπορούν να γίνουν από παλιά πιρούνια, μαχαίρια και κουτάλια, φλυτζάνια και πιάτα.

Επίσης τα κεραμικά, οι τσαγιέρες και τα φλιτζάνια τσαγιού πορσελάνης είναι πολύ ελκυστικά, και αποτελούν μοναδικά υλικά που θα δώσουν μια καλλιτεχνική πινελιά στο ντεκόρ του δωματίου σας.

Φλυτζάνι τσαγιού για τις καρφίτσες σας

Μια ενδιαφέρουσα και πολύ έξυπνη ιδέα που μπορεί να γίνει για το σπίτι καθώς επίσης για ένα δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον.

 Γλάστρες από φλυτζάνια

Μπορείτε να στολίσετε το μπαλκόνι ή την αυλή σας με γλάστρες από φλυτζάνια τσαγιού όπως αυτές παρακάτω. Είναι πολύ ενδιαφέρον και χαριτωμένο και θα προσθέσει μια φρεσκάδα στο σπίτι.

 Κεριά από φλυτζάνια

Αυτά τα κεριά είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν και αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Διακοσμητικό ράφι από πιάτα

Μπορείτε να στολίσετε την τραπεζαρία σας με ένα διακοσμητικό ράφι όπως το παρακάτω. Είναι πολύ εύκολο να γίνει καθώς είναι κατασκευασμένο από ξύλο και λευκά πιάτα.

Διακόσμηση τοίχου από πιάτα

Αν η είσοδός σας είναι θαμπή και βαρετή, μπορείτε να στολίσετε τους τοίχους με πολύχρωμα πιάτα. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και μετά τοποθετήστε τα πιάτα όπως σας αρέσει.

Κρεμάστρες από πιρούνια και κουτάλια και καπάκια

Αν είστε λάτρης της κούπα καφέ, τότε έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για σας.Οι παρακάτω κρεμάστρες είναι τέλειες για την εμφάνιση των κούπων σας. Είναι πολύ δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις. Τα χρώματα και τα σχέδια των κούπων σας θα φέρουν φρεσκάδα στην κουζίνα σας. Μπορείτε να τις κάνετε με κουτάλια, πιρούνια και καπάκια.

Φλυτζάνι – τροφοδότης για τα πουλιά

Μπορείτε να στολίσετε το κατώφλι σας με έναν τροφοδότη πουλιών. Αυτό αποτελεί μια εύκολη και φανταστική ιδέα για το χώρο του κήπου ή της αυλής σας.

Πηγή: karmastream.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η WENDY προτείνει:

Η WENDY προτείνει:

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Τι κι αν τελικά θα χρειαστεί να αναβληθεί η αποψινή έξοδος λόγω καιρικών συνθηκών...[...]

περισσοτερα
Έξυπνο tip

Έξυπνο tip

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Βρήκαμε για εσάς ένα πολυ έξυπνο tip για να μην χρειαστεί να πετάξετε τίποτα.[...]

περισσοτερα