10:37
Η οργάνωση του γραφείου στο σπίτι!

Η οργανωση του γραφειου στο σπιτι!

5+1 ιδέες για να δημιουργήσετε ένα χώρο που εμπνέει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα στο σπίτι σας.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 17/07/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Εάν υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι που μπορεί να γίνει ένα γραφείο , τότε είναι ένας μαγνήτης για όλα τα είδη χαρτιών, ακόμη και στην ψηφιακή εποχή που ζούμε. Οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα καλώδια μπορούν να καταλήξουν να συσσωρεύονται σε σωρούς. Τα βιβλία μπορεί να πεταχτούν σε σωρούς. Συνολικά, πολλοί χώροι εργασίας στο σπίτι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήθούν ως βοήθεια για την οργάνωση γραφείων στο σπίτι.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να οργανωθεί ένα γραφείο στο σπίτι που να είναι λειτουργικό και κομψό. Διαβάστε για να μάθετε πώς να αποκτήσετε επιτέλους αυτό το γραφείο στο σπίτι.

Cubbies

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ένα πλήρες γραφείο και ένα οργανωτικό σύστημα που μπορεί να προστεθεί στους τοίχους χρησιμοποιώντας κάθετες μεταλλικές ράβδους. Μια μεγάλη ιδέα από αυτό το σύστημα είναι τα κυμαινόμενα cubbies πάνω από το γραφείο. Οι σωροί χαρτιών είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που συσσωρεύεται γύρω από ένα γραφείο. Έτσι τα cubbies είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχουν μια θέση για όλα αυτά τα σωρούς των εγγράφων, ενώ είναι σε θέση να επισημάνει τι κάθε cubby περιέχει. Και έχοντας ένα σύστημα όπου οι cubbies βρίσκονται στον τοίχο σημαίνει περισσότερο χρήσιμο γραφείο.

Ράφια πλήρους τοίχου για την οργάνωση γραφείου στο σπίτι

Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε τελικά αυτό το γραφείο στο σπίτι οργανωμένο είναι να πάει σε συστήματα ραφιών  πλήρους τοίχου όπως η περιοχή γραφείων στην παραπάνω φωτογραφία. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε τα πάντα από το πάτωμα, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για πολλούς χώρους γραφείων. Χωρίς ράφια πλήρους τοίχου, είναι δελεαστικό να οργανώνουμε τα πράγματα σε πασσάλους και να προσποιούμαστε σαν να είναι ένα λειτουργικό επίπεδο οργάνωσης.

Διαχωριστικά συρτάρια

Κατά την οργάνωση, είναι εύκολο να ξεχάσετε το χώρο συρταριών. Τα συρτάρια προσφέρουν μια ψευδαίσθηση οργάνωσης εξωτερικά, ακόμα και αν δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο ή εύκολο να βρεθεί μέσα σε αυτά.

Τα μικρά δοχεία που χωρούν σε συρτάρια είναι ένας σταθερός τρόπος για να διατηρήσετε τελικά τα πάντα στη θέση του. Αυτός είναι επίσης ένας φθηνός τρόπος να αισθανθείτε τελικά ότι η ζωή σας έχει κάποια τάξη σε αυτήν. Είναι ένας ιδιαίτερα καλός τρόπος για την οργάνωση πολλαπλών τύπων εργαλείων γραφής, όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία.

Πλαστικά δοχεία

Συχνά παραβλέπεται ως μια φθηνή διέξοδος, οι πλαστικοί κάδοι μπορεί να είναι μια μεγάλη διαδρομή προς την οργάνωση γραφείων στο σπίτι. Τα δοχεία με συρόμενα συρτάρια μπορούν να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη αποθήκευση. Μεγαλύτεροι κάδοι ταιριάζουν καλά κάτω από το γραφείο και τους αποθηκευτικούς χώρους. Και οι μικρότεροι, σαφείς κάδοι είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε τι υπάρχει σε κάθε κάδο.

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πλαστικά δοχεία χωρίς να θυσιάσετε το ύφος. Οι λευκοί και διαυγείς κάδοι δημιουργούν μια καθαρή αισθητική σε ένα δωμάτιο με ήδη φωτεινό χρώμα. Ένα δημιουργικό φωτιστικό, το χαλί και το κρεμαστό τοίχο βοηθούν να προσθέσετε ένα επιπλέον στυλ στο χώρο.

Με ράφια πλήρους τοίχου, μπορείτε επίσης να οργανώσετε τα πράγματα σε συνδετικά στοιχεία πιο εύκολα. Και είναι μια μεγάλη επιλογή αν έχετε πολλά βιβλία που χρειάζονται οργάνωση. Επιπλέον, το ράφι γύρω από τον υπολογιστή σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εύκολο να βρεθούν με μια ματιά ενώ εργάζεστε.

Πλήρη οργανωτικά συστήματα

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι πλήρεις έτοιμες επιλογές. Το παραπάνω σύστημα οργάνωσης γραφείων προέρχεται από το The Container Store. Ο πλήρης σχεδιασμός ραφιών και συρταριών τοποθετείται στον τοίχο μέσω οριζόντιας διαδρομής.

Ένα καθαρό, λευκό σχέδιο σαν αυτό λειτουργεί λειτουργικά σε σχεδόν κάθε στυλ σπίτι. Αφού οργανώνει τα πάντα ενάντια στον τοίχο, είναι μια καλή επιλογή για στενότερους χώρους. Ο σχεδιασμός ανοικτών ραφιών σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε οποιαδήποτε στιγμή.

Σκεφτείτε το διαχωρισμό

Μια άλλη επιλογή είναι να πάτε για χώρους που διαθέτουν διαφορετικούς χώρους εργασίας, όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να λειτουργήσει καλά αν τρέχετε μια επιχείρηση στο σπίτι όπου έχετε υπαλλήλους που έρχονται στο γραφείο στο σπίτι σας. Σε αυτή την περίπτωση θα θελήσετε να αναζητήσετε σχέδια γραφείου με πολλαπλούς χώρους εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας έχει το δικό του χώρο και μπορεί να έχει το γραφείο του όπως το θέλει.

Ακόμη και αν μοιράζεστε απλώς το δωμάτιο με πολλά μέλη της οικογένειας, μια άλλη ιδέα είναι η χρήση γωνιακών γραφείων για την τοποθέτηση πολλαπλών χώρων εργασίας σε ένα δωμάτιο.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα